תהילים פרק קיט כסגולה לזיווג

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 18/12/23 14:46 ו בטבת התשפד

שאלה

שלום אני שמעתי שיש סגולה ממש טובה שעם קוראים את השם שלי בפרק קיט בתהילים את המילות זיווג אז זה יכול להשפיע מאוד שאני המצא זיווג ? וגם רציתי לדעת יש לי חבר שיש לו מישהי שהוא אוהב אז רב אחד אני לא יודע מי זה איזה רב אמר לו את זה ..... אמר לו שאם הוא יקרא בפרק הזה את השם שלו ושלה ואת האותיות זיווג זה יכול להשפיע זה נכון ??

תשובה

שלום וברכה

סגולות יכולות להיות דבר שמצרפים למעשה גדול.

לכן, לא כדאי לבנות על אמירת פסוקים מתהילים כסגולה לנישואין.

כן כדאי לבנות את עצמך כבן או כבת זוג שכדאי לחיות אתם ביחד, ושאכן לא טוב היות האדם בלעדיהם.

ועל ידי כך הופכים להיות ראויים לנישואין, ומביאים שמחה לקשר המשותף.

כל טוב ושמחה