תהילים פרק קיט

חדשות כיפה הרב דוד לוי 22/12/23 00:13 י בטבת התשפד

שאלה

שלום אני שמעתי שיש סגולה ממש טובה שעם קוראים את השם שלי בפרק קיט בתהילים את המילות זיווג אז זה יכול להשפיע מאוד שאני המצא זיווג ? וגם רציתי לדעת יש לי חבר שיש לו מישהי שהוא אוהב אז רב אחד אני לא יודע מי זה איזה רב אמר לו את זה ..... אמר לו שעם הוא יקרא בפרק הזה את השם שלו ושלה ואת האותיות זיווג זה יכול להשפיע זה נכון ??

תשובה

שלום לך,

אינני מכיר דברים אלו. אל תחפש סגולות אלא תתאמץ לעבוד את השם ולהתחתן כהלכה:

להתמיד בעבודה מסודרת במקום אחד במשך שנים

להיות עצמאי בחיים מגורים כלכלה וכד'

להתמיד בתפילות ושיעורי תורה בבית הכנסת

להקפיד מאד מאד על איסורי נגיעה

לפנות למשרד שידוכים שדורש תשלום גבוה אחרי שהוא מצליח למצוא לך את אשתך

להתפשר בתחום של מראה ואולי גם אשה שבנישואין שניים.

לגבי עצת הרב - תשאלו את אותו הרב שאמר זאת

בהצלחה דוד לוי