פסוקים לשמות

חדשות כיפה הרב דוד לוי 17/01/24 11:02 ז בשבט התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב

ברצוני לדעת את פסוקים בתורה שלי ושל משפחתי

להלן השמות

יעקב

נועם

שרון

שי

תשובה

שלום לך

יעקב

יְמִינְךָ יְהוָה נֶאְדָּרִי בַּכֹּחַ יְמִינְךָ יְהוָה תִּרְעַץ אוֹיֵב. (שמות טו, ו)

יַעַנְךָ יְהוָה בְּיוֹם צָרָה יְשַׂגֶּבְךָ שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב. (תהלים כ, ב)

יֵצֵא אָדָם לְפָעֳלוֹ וְלַעֲבֹדָתוֹ עֲדֵי עָרֶב. (תהלים קד, כג)

נועם

נַעַר הָיִיתִי גַּם זָקַנְתִּי וְלֹא רָאִיתִי צַדִּיק נֶעֱזָב וְזַרְעוֹ מְבַקֶּשׁ לָחֶם.

שרון

שַׁבְּחִי יְרוּשָׁלַ͏ִם אֶת יְהוָה הַלְלִי אֱלֹהַיִךְ צִיּוֹן

שי

שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי.

בהצלחה דוד לוי