מסרים מה'

חדשות כיפה הרב ישראל אלתר 19/11/23 22:48 ו בכסלו התשפד

שאלה

יש לי מסרים שאני מקבלת כמו שלפני המלחמה קיבלתי שתהיה צרה בעזרת השם וגם שתהיה מלחמה אני קיבלתי מסר שאני צריכה לברוח כל עוד אני יכולה לפני זה היה לי חלום על הרבי מילבבואיש שאמר לי שאני צריכה לנסוע למולודבה לקישניב אני נורא מפחדת אם אני לא אקשיב למסר מה לעשות זקוקה לעזרה דחופה

תשובה

שלום וברכה,

מצטער על התשובה המאוחרת. אין חלום בלא דברים בטלים ולכן יש צורך לקחת את החלום בעירבון מוגבל. וכמו כן אין צורך לנסוע למולדובה.

מקובלנו שתשובה תפילה וצדקה מעבירין את רוע הגזירה.

הרחבתי בנושא משמעות חלומות בתשובה זו: https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-352/