הכוונה

חדשות כיפה הרב דוד לוי 17/01/24 11:35 ז בשבט התשפד

שאלה

שלום הרב

הייתי בקשר במשך חודשיים (לא זוגיות) עם בחור בשם ישראל יוסף בן רבקה שהיה הטעם שלי באופי וביופי, היה בו כל מה שרציתי וייחלתי. זה נגמר בטענה שהוא לא שם מספיק מבחינה רגשית ובנוסף שזה לא הזמן המתאים לכן נמנע מלפגוע בי. אבל משהו עוצר אותי מלשחרר ממנו. אני יודעת שכל מה שכתוב יהיה שלי בסוף אבל מרגיש לי פספוס. מה עליי לעשות?

תשובה

שלום לך,

תאמיני שהקב"ה מוביל אותך למתאים לך.

תעברי לחפש במקום מסודר.

לגבי העתיד - תבדקי לפני הפגישה הראשונה שהבחור מוכן גם רגשית להתחתן בחודשים הקרובים. אם לא - אל תפגשי , זה יביא לך קשרים מיותרים, אכזבות רבות, ואבדן זמן יקר.

בהצלחה דוד לוי