שינוי שם

חדשות כיפה הרב דוד לוי 01/01/24 16:55 כ בטבת התשפד

שאלה

שלום,

ברצוני להתייעץ עם כבוד הרב לגבי שינוי שם. שמי אורטל מזרחי תאריך לידה 15/11/1989 בת 34 רווקה. אני מרגישה שהכל תקוע אצלי . במזל,זוגיות ובפרנסה . אני רוצה להחליף את שמי ורציתי לדעת האם ייטב עימי לשנות את השם לאוריה (בחולם) oria. שיבוא אלי בעז״ה אור הה׳ . אשמח לתשובה תודה רבה

תשובה

שלום לך

אני חושב ששינוי שם עלול להזיק ולא להועיל.

השם שאת מציעה הוא אינו טוב בכל מקרה ולא מומלץ לתת אותו גם לא בלידה, אבל אם נתנו אותו אין לשנות.

העולם הזה ניתן להשתדלות

בפרנסה בעבודה קבועה לאורך שנים מומלץ לפחות כשכירה במשך 5 שנים.

במציאת בן זוג - לפנות לאנשי מקצוע שיעזרו לך למצוא גם בתשלום גבוה אחרי שהם ימצאו לך.

בנוסף התנאי הוא עצמאות בחיים גם כלכליים גם רוחניים ובעיקר לשמור מצוות ולהקפיד על איסור נגיעה לפני החתונה.

בהצלחה דוד לוי