שמירת כשרות

חדשות כיפה רבני כושרות 12/09/23 21:48 כו באלול התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב/ הרבנים.

אני ימאי 32 שנה באוניות " צים" חברת צי הסוחר הישראלי, אני שומר כשרות איש דת.

אני חשמלאי באונית צים וכיום ( בימים אלה) התחילו לעבודה זרים וגם עולי ברית המועצות שאינם שומרים כשרות.יש אוכל לא כשר,ואוכלים בעירבוב.למרות שאני נמנע זה חורה לי.מה עושים?

האם יש אפשרות לדאוג שכול אוניה ישראלית

תישמור כשרות ויהיה משגיח כשרות באוניה.

תודה מראש שאול סולומון נמצא באוניה צים וירגיניה נמצאת בארץ, אשדוד / חיפה.

תשובה

שלום וברכה

אין לי מה להציע לך ברמה האישית חוץ מלדאוג להביא אוכל מהבית או כלים משלך.

חברות פרטיות רשאיות לעבוד עם מי שהן רוצות ולצערנו גם אינן חייבות לדאוג לכשרות.