חלום

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 22/10/23 11:31 ז בחשון התשפד

שאלה

בס״ד

שלום כבוד הרב, חלמתי חלום שאני רואה עצמי ובחלום אמרתי לעצמי את המשפט ״היום אני מת , היום אני מת״ בבכי נוראי.

רוצה לציין שאני נמצא כמה ימים לפני יום חתונתי בעזרת השם.

אשמח להבין מה המשמעות , החלום יושב עליי נורא.

תודה רבה

תשובה

ב"ה

שלום.

חלום טוב חלום שלום. אין בחלום הזה שום דבר . ואם אתה מוטרד ממנו אז תאמר את תפילת הטבת הלחום שכתובה בסידור בזמן ברכת הכהנם בבית הכנסת.

מזל טוב לחתונה!!

חתונה זה יום גדול עבורך אתה מתחיל משהו חדש בחיים. לכן חתן דומה למלך שנמחלים לו כל עוונותיו ומכאן והלאה חיים טובים שמחים בריאים ומאושרים אמן!

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.