מרגיש שיש עליי הקפדה כבר חצי שנה כבוד הרב ממש נורא לא יודע מי ומה לעשות

חדשות כיפה הרב דוד לוי 14/01/24 00:06 ד בשבט התשפד

שאלה

מיזה כחצי שנה מרגיש רע חלש בעיות בקיבה בחילות אחרי צנתור אמרו לי שיש עלי קפידא ועין הרע

למרות שאני עושה הרבה חסד ומצוות בה מה לעשות כבוד הרב אנני יודע מי זה כבודו.

תשובה

שלום לך ותהיה בריא

אם אתה הולך בדרך ה' , עושה חסד ושומר מצוותיו - אינך צריך לחשוש משום דבר.

עין הרע פוגע רק במי שיש לו דימוי עצמי נמוך כמו המרגלים שהרגישו כחגבים ואז חשבו שגם הענקים חושבים עליהם כך

תמשיך בדרך טובה ואל תשעה להבלים

בברכת רפואה שלימה

דוד לוי