אטרקציות לילדים

חדשות כיפה הרב דוד לוי 06/07/23 17:40 יז בתמוז התשפג

שאלה

שלום רב

רציתי לברר בנוגע לאטרקציה לילדים הדינוזאורים באים,מדובר בדינוזאורים גדולים וכל מיני פעילויות.

אשמח לדעת האם יש בכך בעיה הלכתית או ערכית/ אמונית?

תודה מראש

תשובה

שלום לך,

אינני מכיר מקום זה. לא נראה לי שיש בכך בעיה הלכתית או אמונית.

פרט לשבת צניעות וכד' שאינם מיוחדים למקום זה

ה' ברא את העולם וכאן מספרים או על תחילת העולם אין חובה לקבל את הגדרת השנים שלהם

או על מה שקדם לעולם כמו שנאמר שהקב"ה ברא עולמות רבים והחריבם לפני העולם בו אנו חיים.

בברכה דוד לוי