קיום יחסים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 06/07/23 00:21 יז בתמוז התשפג

שאלה

אני ואישתי נשואים 11 שנה עם 4 ילדים .

אישתי ילדה לאחרונה לפני 3 חודשים .

כל לידה הינה קיסרית . מאחר והרופא המליץ שלא להיכנס להריון מאחר ושתי הלידות היו צפופות וקיסריות. אנו שומרים ומקפידים מאוד על טהרת על המשפחה . השאלה היא כיצד ניתן לקיים יחסים מבלי לסכן אותה ומבלי לעבור על שפיכת זרע לבטלה ? תודה מראש

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

בודאי שיש אפשרויות להמנע מלידה במצב שנוצר, אבל יש להתייעץ עם רב באופן אישי כדי לבחור דרך מותרת (האשה כנראה מינקת ויש לדון בכך) שאין בה בעיות הלכתיות.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ