פחדים נוראיים ממוות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 06/07/23 00:27 יז בתמוז התשפג

שאלה

שלום לכבוד הרב

לפני כשנה וחצי חליתי בקורונה קשה ואיבדתי את ההכרה תסמינים קשה שהובילו להתקפי חרדה קשים ופחדים איומים ממוות אני כבר שנה וחצי לא עובדת כלל מרגישה שאני חיה מתה קשה לי להיות עם אנשים

יש לי רעידות בגוף ודברים מוזרים כאילו אני הולכת לאבד את ההכרה מרגישה את המוות בכל שעות היום ולא יודעת מה לעשות מרגישה כמו כישוף חלילה כאילו עשו לי משהו בגוף אני לא אותו הבנאדם אשמח שתעזרו לי????

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

תחילה יש לגשת לרופא המתמצא ומבין היטב בבעיות גופניות / נפשיות ושיהיה ירא שמים.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ