חוזר בתשובה

חדשות כיפה הרב שי פירון 04/04/23 15:00 יג בניסן התשפג

שאלה

היי הרב יש לי שאלה שאשמח לקבל עליה תשובה,

אני דתיה בתהליך התחזקות שואפת בעזרת השם להקים בית כשר, על דרכי התורה ורוח תורנית. הכרתי בחור מסורתי שלכאורה אנחנו מתאימים בהכל ויש שיח וחיבור טוב חוץ מההיבט הדתי. הוא טוען שתמיד היה קרוב לדת ומאמין ומתחיל תהליך של חזרה בתשובה.

האם כדאי לי להתקדם עם הקשר?

תשובה

שלום רב

אינני סבור שביכולתי לייעץ עיצה אישית מדוייקת מבלי להכיר את הדמויות לעומק.

באופן כללי, אם את חשה חיבור עמוק; הקשבה וכבוד; אם את חשה נכונות להתפתחות והתקדמות ואם הצלחתם לסכם על אופי חינוך הילדים ואופי השבת והימים הטובים, לא הייתי פוסל את הקשר.

חג שמח

שי