זוגיות

חדשות כיפה הרב שי פירון 20/03/23 22:39 כז באדר התשפג

שאלה

שלום אני בזוגיות 3 שנים

בזוגיות מאוד טובה ותומכת המשפחה שלי מבקשת שאני יעזוב אותו בגלל שהוא לא מציע לי להתחתן איתו

והוא לא מחפש לנו בית לגור הבנאדם מאוד אוהב את אמא שלו ואין בזה דבר רע

אבל מפריע לי שכל החברים והחברות נושאות ואני תכף נכנסת לגיל 26 ואני מאוד רוצה להתחתן האם לעזוב אותו או שהוא יציע לי בהמשך אני כבר לאיודעת מה לעשות אשמח לעזרה תודה

תשובה

שלום רב לך

ראשית, אין לי תשובות פלא... אני חושב שעלייך לקחת בחשבון את השיקולים הבאים:

1. אם את אוהבת אותו ומאמינה שבסוף יינשא לך, הרי שהציפיה שווה את ההמתנה.

2. מציע לך לקצוב לעצמך זמן.

3. ומדוע שלא תשוחחי איתו ותשאלי אותו למה בדיוק הוא מחכה.

בשאלות כאלה, ראוי שהמשיב יכיר אותך ואותו.

בהצלחה

שי