מקום עבודה

חדשות כיפה הרב שי פירון 20/03/23 22:51 כז באדר התשפג

שאלה

שלום רב כבוד הרב,

אני נמצאת כרגע בצומת דרכים, ואשמח לדעתך בעניין. אני עובדת במשרדים של סופרמרקט בבת ים ואנחנו אמורים לעבור לפתח תקווה (אני גרה בחולון עם בעלי וחמשת ילדיי ורחוק לי לנסוע לפתח תקווה כול יום, מה גם שהסופרמרקט נמכר לבעלים חדשים והמצב נראה מעט רעוע ולכן בחודש האחרון אני מחפשת לי עבודה חדשה). התקבלתי לעבוד באל-על משרה מלאה ויש לי שתי אפשרויות נוספות באוניברסיטת תל אביב (חצי משרה) או בוולפסון. דיברתי עם מנהלת העבודה הנוכחית שלי והיא מנסה לשכנע אותי להישאר בעבודה שלי כרגע, אומרת שהמצב ישתפר בעתיד ועדיף לי להמתין מאשר להחליף עבודה. איני יודעת מה לעשות, האם להישאר או האם לעבוד להחליף מקום עבודה לאל-על, או לאוניברסיטה או לבית החולים... אשמח לעצתך בנושא!

תשובה

שלום לך

אין לי שום הבנה בעניין, בעיקר כשאינני מכיר אותך.

לכי עם האינטואיציות שלך, עם המקום שבו את מרגישה אמון, הערכה, בית.

השאר יסתדר.

בהצלחה

שי