זיווג

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 12/03/23 00:31 יט באדר התשפג

שאלה

שלום הרב

אני כותב בקשר לזיווג אני בחורה בת 31.5 והכרתי בחור לפני שנתיים וחצי והורדתי אותו כי הוא מעשן גראס ועוד כמה דברים שהפריעו לי ואני עד היום מרגישה תחושת פספוס שבגלל שהורדתי אותו אני רווקה הבחור התחתן כמה חודשים אחריי ואני ממש נשברתי ועד היום לא מצליחה להתקדם ולמצוא מישהו אני ממש מתוסכלת ואובדת עצות והבחור לא יוצא לי מהראש אני כבר ממש מותשת ועייפה האם פספסתי את הזיווג שלי כי הורדתי אותו? אשמח למענה במייל ממש תור

השם שלי זה נויה בת אילנה ושל הבחור לידור בן מזל

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אין מושג של פספוס זיווג, לכל אדם יש את הזיווג שלו, ובסוף הדרך תפגשו אי"ה. והתפילה שהדרך תהיה קצרה. לצערי את עדיין שבויה במחשבות עליו, והוא כבר נשוי, כך שאת לא משחררת עצמך לפתוח דף חדש. שכחי את הבחור ההוא, סדרי את מחשבותיך, ותכנסי לדרך חדשה של הכרויות.

שבוע טוב

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ