הוספת שם

חדשות כיפה הרב שי פירון 19/02/23 08:14 כח בשבט התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב,

בתי היחידה, אלמה ויינשטיין, מאושפזת במחלקת טיפול נמרץ מזה כשבועיים בעקבות דלקת ריאות חריפה. עדיין מורדמת ומונשמת. מתפללים לשלומה ורוצים לשאול האם ממליץ על שינוי/הוספת שם?

קראנו לה אלמה כראשי תיבות: ״איתך לבנה, מרדכי הולכים״ - סבתי וסבו של בעלי שנפטרו בזמן שהיינו בהיריון איתה. רצינו להוסיף לה את השם יהל, בפירושו ״אור זוהר״, לסגולה ולהחלמה.

נשמח לשמוע חוות דעתך, ובעזרת השם שיסייע בקבלת ישועה ובריאות שלמה עבור בתי, כהרף עין, ושתצא מהמחלה הארורה ללא כל פגע.

תודה מראש,

נוי ויינשטיין.

תשובה

שלום רב,

אינני בקיא בנסתרות .הוספת שם הינה דרך שהורו לנו ראשונים כבסיס לשינוי המזל.

לכן אם נראה לכם ששם זה מהווה ביטוי לכמיהה ולרצון שלכם לרפואתה בצירוף תפילה וצדקה, נקווה שיעביר ה' את המחלה, "כי אני ה' רופאך"

בברכה

רפואה שלמה,

שי