לימוד בישיבה בחופש..

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/12/22 08:39 יא בכסלו התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב יובל.

אני לומד באחת מהישיבות התיכוניות של בנ"ע.

אז ככה דוד שלי סיפר לי שהיה בגיל שלי היה הולך כל קיץ ללמוד בישיבת "מרכז הרב" ..

השאלה שלי אליך כבוד הרב מכיוון שאני יודע שאתה ראש ישיבת "אורות שאול" האם דבר זה כלומר להיות בחופש בערך שבועיים בישיבה זה דבר מצוי היום?

והאם הישיבות מקבלות את זה, כי יש לי חבר שגם היה רוצה ללכת איתי ולנצל קצת מהזמן בחופש.

נ"ב אני יודע שיש הבדלים בין כל הישיבות ומה שנקרא גוש וקו וכדומה.. אבל השאלה היא עם הישיבות בכלל והישיבה של הרב בפרט מקבלות את זה ועושות את זה. תודה הרב

תשובה

שלום וברכה

יישר כוח גדול

הרבה מאוד ישיבות עושות את זה, וכמובן גם אנחנו.

תלוי באפשרויות.

בעיקר ישיבות כמו שלנו, שב"ה אין בהם מקום אחד מיותר בתקופות מסוימות.

על כן, כדאי לפנות לישיבה שאתה רוצה ללמוד בה עם תאריכים וכדו', ולשאול האם זה אפשרי.

כל טוב ובשמחה