זוגיות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 03/12/22 20:30 ט בכסלו התשפג

שאלה

אני מאוד מפחדת ללדת נפשית ויש לי בעיה נפשית אני מאובחנת האם יש איתר שיוכל להתחתן ולהיות עם אמצעי מניעה ?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

שאלת האיבחון איננה שייכת ישירות ללידה, וכל דבר הוא בפני עצמו. יש הרבה אנשים מאובחנים שעושים דברים גדולים ובעלי חשיבות רבה, לכן הנושא שאת שואלת הוא מורכב וצריך דיון פרטני מתוך ראיית התמונה. אולי כדאי לפנות למכון פועה שהם יוכלו להפנות ולהדריך אותך כיצד להתמודד עם הבעיה. מצו"ב כתובת האתר שלם https://puah.org.il/

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ