גירושים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 29/11/22 10:02 ה בכסלו התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב

זאת שאלה ממש דחופה אני רועדת ובוכה ולא יודעת מה לעשות ראיתי הודעות שאמא שלי בוגדת באב שלי ואני לא יודעת מה לעשות כי אם אני אספר כל הבית שלי יתפרק הם יתגרשו ואני ילדה חולה אני חייבת את אמא ואבא צמודים אני נכה והאיש שהיא בוגדת איתו הוא מטורקיה מצאתי הודעות באינסטגרם (הודעות מיניות והודעות אהבה) אני לא יודעת מה לעשות אני כולי בוכה ורועדת אני ילדה נכה אני חייבת את ההורים שלי מה לעשות? לספר או לשתוק בבקשה תעזור לי

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אין לך שום חובה לספר על כך.

בכלל אינני מבין מדוע את מחטטת במכשיר של אמא שלך?

את רואה את התוצאות הרעות של המעקב הזה.

מתוך ההודעות שאת רואה אתך אמך, אינך יכולה לדעת בוודאות מה הם עשו, גם לא תפקידך לבדוק מה הם עושים.

להלן קישור לתשובה עם מקורות, לא לספר לגבר שאשתו בוגדת בו.

https://din.org.il/2016/09/02/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9C%D7%A1%D7%A4%D7%A8-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%99-%D7%A9%D7%90%D7%A9%D7%AA%D7%95-%D7%91%D7%92%D7%93%D7%94-%D7%91%D7%95/