ישיבות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 24/11/22 13:12 ל בחשון התשפג

שאלה

היי,אני חוזר בתשובה כרגע בפנמייה חילונית,אני רוצה לעבור שנה הבאה/עוד שנתיים לישיבה תיכונית.

ישיבה עם פנמייה,תנאים סבירים,רמה מתחילה.

אני מכיר את הישיבה במצפה רמון,אתה מכיר עוד ישיבות כמו שאני רוצה? לא משנה איפה בארץ

תשובה

בס"ד

שלום רב,

יש עשרות ישיבות תיכוניות עם פנימיה. חשוב שתמצא ישיבה שמתאימה לאופי שלך ולדרך האמונית שלך.

רק להדגמה: יש ישיבות בסגנון חסידי, יש ישיבות בדגש סביבתי או חקלאי, ישיבות שמתמקדות בעקר בלימוד תורני או ישיבות שמעניקות לימודי חול ברמה גבוה...

להלן קישור לאתר הישיבות התיכוניות https://yeshivot.co.il/choose/