פסוק של השם שלי

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 20/10/22 11:12 כה בתשרי התשפג

שאלה

לכבוד הרב שלום וברכה

הבנתי שבסוף תפילת שמונה עשרה לפני יהיו לרצון אמרי פי...

צריך להגיד פסוק שמתחיל באות הראשונה שלך ומסתיים בואת האחרונה או שי בו את השם שלך

אז אתה יכול למצוא לי פסוק לשם

בניה יוסף (שני שמות)

וגם לשם רונאל

תודה.

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

לא חייבים לומר פסוק בסוף התפילה וזה לא חלק מהתפילה עדיף להתרכז בתפילה ובמה שחייבים לומר מאשר להוסיף דברים שלא חייבים לומר אבל מי שמעוניין זה אפשרי

הפסוק לשם בניה הוא בָּרוּךְ אַתָּה בָּעִיר וּבָרוּךְ אַתָּה בַּשָּׂדֶה

הפסוק לשם רונאל הוא רָבוּעַ הָיָה כָּפוּל עָשׂוּ אֶת הַחֹשֶׁן זֶרֶת אָרְכּוֹ וְזֶרֶת רָחְבּוֹ כָּפוּל

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.