מה הטעם שלי בעולם אם אני הומו?

חדשות כיפה הרב אייל בן דוד 31/10/22 22:51 ו בחשון התשפג

שאלה

שלום אני בחור דתי בן 20 הומו..מה המשמעות שלי בעולם אם אני גיי? מה ההיגיון שאלוקים אוהב אותי אם בחלק כל כך חשוב וחמור אני מפשל?

תשובה

ערב טוב

אנשים שונים מתמודדים עם אתגרים שונים. בתחומים שונים.

מה שעבור אדם אחד נחשב כמשימה קשה ביותר אצל השני לא נחשב כלל לדבר קשה.

יש אנשים עם יצרים שונים, תאוות שונות. יש אדם שלא עולה בדעתו לקחת רכוש שאינו שייך לו ואילו עבור אדם אחר זו משימה קשה ביותר.

כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות, יצריהם שונים ותאוותם שונות.

על כל יהודי מוטל לשמור את דבר ה' . אין הנחה לאף אחד.

והנחת הגדולה שיש לה' זה ממעשי בני האדם כל אחד באשר הוא, ממקומו, מנסיונותיו.

אלוקים אוהב אותך , כי אתה בן שלו "בנים אתם לה' אלוהיכם" ואתה החזר לו אהבה כפולה והוא ישוב ויתן לך כוחות להתמודד עם האתגר הלא פשוט שנפל בחלקך. מברכך שתהיה חזק ואמיץ לדבוק בתורת ה' ותצליח בכל דרכיך