ספר הדרכה לדייטים

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 02/11/22 09:57 ח בחשון התשפג

שאלה

שלום הרב, האם יש מדריך לגבר הדתי כיצד לנהוג עם אישה בשלב הדייטים ?

אני מוצא המון מדריכים לחילונים איך אישה מגיבה לגבר , באילו אפיקי תקשורת צריך לעבוד איתה, איך לגרום לאישה לרצות בך ולראות את הטוב שבך.

לא מצאתי ספר אחד מותאם לציבור הדתי , לאנשים שתקועים בדייטים שנים על גבי שנים (וחלק מהעניין הוא שהם פשוט לא יודעים איך להתנהל עם אישה)

האם קיים ספר כזה? הייתי שמח לבדוק, אני חושב שזה יהיה חסד גדול אם הז׳אנר של הספרים הזה יחזור בתשובה ויגיע גם לציבור הדתי וגם לציבור החרדי.

תשובה

ב"ה

שלום.

נכתבו הרבה ספרים בנושא זה המכוונים לציבור הדתי למשל הספר "מצא טוב" של הרב חננאל זייני בהוצאת ישיבת ההסדר "אור וישועה" .

אבל אני חושב שכדאי מאוד להרשם לסדנא בנושא הזה ולהבין מה לא עובד טוב ומה יכול לעבוד יותר נכוןץ.

ישנן המון סדנאות כאלה לציבור הדתי ומדייק עבורך באופן ספציפי את הכיוון .

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.