שינוי שם

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 20/10/22 13:13 כה בתשרי התשפג

שאלה

שלום וערב טוב כבוד הרב,

כשנולדתי ניתן לי השם ג׳ניפר ולאחר כמה חודשים הוריי הוסיפו לי את השם טלי וכך נקראתי כל חיי, טלי. עברתי חיים לא פשוטים ועדיין עוברת, כשהתגרשתי פניתי לנומרולוג שאמר לי להוריד את השם ג׳ניפר ושאהיה קרויה רון טלי.

היום כבר כמה שנים אחרי יש אמנם שיפור בדברים מסויימים שהשתנו לטובה, אבל עדיין יש קשיים ענקיים ודרך קשה מאוד שאני עוברת.

האם לדעתך עדיף להוריד את השם רון?

להוסיף את האות ה לשם טלי? להוסיף, להוריד או שנות משהו אחר? אשמח לתשובתך. תודה.

תשובה

ב"ה

ברכה ולשום.

הקשיים שאת חווה כמו גם ההצלחות בחיים שלך הם לא קשורים לשם שלך.

על פי תפיסת היהדות הדבר היחיד שמשפיע על מסלול החיים הוא התיקון האישי שאדם עובר המחשבות הטובות הדיבורים הטובים והמעשים הטובים.

רק אלה יכולים להטיב עם חייך .

אני מציע לך לנסות לשנות את כיוון החשיבה ולא להשקיע מחשבה בשם שלך אלא להשקיע מחשבה כיצד את יכולה להיות יותר טובה בעולם וכיצד את יכולה יותר להטיב בעולם.

זה הדבר היחיד שמשנה את המזל של האדם.

מחשבות טובות יוצרות מציאות !!

תחשבי על זה .

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.