תספורתחאלקה תספורת תספורתת

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 31/10/22 23:05 ו בחשון התשפג

שאלה

כבו הרב שלום, יש לי ילד בן שנתיים ושלוש חודשים. ילד על הרצף. לא מדבר עדיין. השיער שלו מאוד מפריע, מסתיר את הפנים שלו. רציתי לדעת האם ניתן לספר אותו )או לעשות פוני או משהו( כבר עכשיו )לפני גיל שלו( ואז לעשות תספות חלאקה בגיל שלוש. אשמח לתשובה. תודה

תשובה

שלום וברכה,

אין בעיה, אתם יכולים לספר אותו ובמיוחד שישנן דעות, שלא צריך 3 שנים מלאות, אלא אפשר לספר גם בתוך השנה השלישית.

ברכה והצלחה