תודה

חדשות כיפה חברים מקשיבים 30/09/02 22:08 כד בתשרי התשסג

שאלה

רק רציתי להגיד תודה - האתר הזה מחיה את נפשי ועוזר לי לבחון שאלות בחיים בדרך טהורה. תודה על ההקשבה, החוכמה, היעוץ, ההשקעה שאתם משקיעים בנו, החינוך, הלימוד ושאר טובות ונפלאות היוצאות ממנו.

תשובה

שלום לך,
תודה לך על הדברים. זה באמת משמח אותנו לשמוע שהדברים מועילים לאחרים.
יש לנו רק בקשה אחת – אם נהנית מן התשובות באתר והפקת ממנו תועלת – ספרי על כך לחברות ולכל מי שאת מכירה, בכיתה, בסניף, במשפחה וכו', כדי שעוד ועוד בני נוער ידעו על האתר ועל קו הטלפון (שמאפשר גם הוא לשאול ולהתייעץ מדי ערב- בטלפון: 026518388).
כל טוב ובהצלחה בהמשך
חברים מקשיבים