תודה כבוד הרב

חדשות כיפה הרב דוד לוי 26/08/09 01:31 ו באלול התשסט

שאלה

שלום כבוד הרב!

אני מודה מאוד שעשית סדר בבלאגן כמו שאומרים.

כנראה שנלחצתי יותר מידי ובעצם כך גם קבלתי החלטות בנוגע לדברים(מזון,כלים) שיש לבני הזוג בבית,איך כעת אני אנהג בדרך שבה פירטת על הנושא.

בנוגע לארה"ב כבוד הרב אנחנו רק בחופשה וחוזרים לארץ בע"ה בלי נדר תוך חודש-חודש וחצי.

אני ומשפחתי חיים בארץ ישראל וכל תעבה לא תשכנע אותי לעזוב את ארץ הקודש.ואם כבר ציינת את הנושא של השהייה פה אני חייב לציין בפניך שאני מתגעגע ובאמת אני מרגיש שהנפש שלי פגועה ובחיים לא חשתי ככה כבוד הרב.מחכה לשוב לארץ בע"ה.

חייב לציין שהדברים שלך צמררו אותי וזה מיועד למתגוררים בגולה,אבל ב"ה ארץ ישראל היא ביתי.

אני גם אמור להתגייס בנובמבר בע"ה וההורים גם כן חיים בארץ מאז יום הוולדם.זה היה להסיר ממך את החשש ואת מה שמהרת להסיק כבוד הרב.

אני מודה לך מאוד כבוד הרב ובע"ה אני אשלח עוד שאלות לנוגע כמה דברים.

ואני אעדכן אותך כשאגיע לארץ אבותינו בע"ה בלי נדר!

בהערכה

שלמה אסרף