תגובה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 26/09/02 20:18 כ בתשרי התשסג

שאלה

בס"ד

שלום!!

אני רוצה לומר לרב תודה רבה. אני קורא כאן שאלות באתר עם התשובות של כבוד הרב, וזה ממש מעורר, ויש שם תשובות עם מילות עידוד וחיזוק, מלא אמונה. נתינת תקוה לאנשים. לפעמים כמעט זולגות דמעות מהעידוד והרוח שיש בתשובות.

וכמובן תודה על כל התשובות שהרב עונה לי. ממש יישר כח גדול! אני מאד מאד מודה לרב שהרב משקיע וקורא את כל השאלה, ועונה לנו. ממש תודה רבה!

תשובה

ב"ה.

בבקשה.

שמע יש לי שאלה שניסו לענות לי אף לא התיישבה דעתי

עיין:

https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=12499

אשמח אם תמצא תשובה שתניח את דעתי.

עוזיאל