שמירת שבת

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 12/09/16 15:48 ט באלול התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב,

לפני כמה חודשים התחלתי לשמור שבת.

יש לי כמה דברים שיש חשש שהם נקנו בשבת כי אני לא זוכרת בדיוק באיזה יום הם נקנו וזה לא דברים שאני יכולה להחליף כל כך מהר (לדוגמא מזרון של מיטה)

מה אני אמורה לעשות?

אשמח לתשובה בהקדם האפשרי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום
ברכת ה´ עליך, המשיכי בדרכך לשמירת תורה ומצוות.
אין דרישה הלכתית להיפטר מן החפצים הללו. במידה ושימוש בדברים אלו גורם לך הרהורים לא טובים על מעשיך בעבר, יכולה את למכור את אותם חפצים ולקנות בכסף חלופות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן