שמירת נגיעה מבן קרוב

חדשות כיפה הרב אייל קרים 22/12/02 22:03 יז בטבת התשסג

שאלה

שלום,יש לי שאלה והיא:

יש לי מישהו(בן) שאני מכירה ולפני שהייתי דתיה אני איתו בקשר ואנחנו כמו אחים. ועכשיו חזרתי בתשובה והחודש גם התחלתי לשמור נגיעה אבל אני לא מצליחה ממנו ספציפית לשמור. אני צועקת על הרבה בנים שלא ינגעו בי אבל הוא כמו אחי ואני לא מסוגלת אחרי שלוש שנים ביחד איתו ואני כמו אחותו פתאום להגיד לו אל תיגע בי!!!

אז שאלתי היא האם מותר לי לנגוע בו? ואם לא מה לעשות???????????????????

תשובה

שלום

עלייך לדבר אתו על כך, שמעתה ואילך הינך מעוניינת להקפיד גם על הלכה זו.

שלום

אייל קרים