שלא לקסום

חדשות כיפה הרב שי פירון 17/01/08 22:29 י בשבט התשסח

שאלה

שלום רב,

האם חל איסור על פתיחה בקלפים? (האם זה נכלל באיסור שהצטווינו בדברים י"ח שלא לקסום-"לא ימצא בך מעביר בנו ובתו באש קוסם קסמים מעונן ומנחש ומכשף וחובר חבר ושואל אוב וידעוני ודורש אל המתים"...)

תודה רבה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום,

אינני מבין מדוע צריך להתייחס לשאלה זו מהמקום ההלכתי. אני סבור שעלינו להתרחק מכל העניינים הללו שיש בה ריח של עבודה זרה? שיש בהם ביטוי להסרת האחריות והובלתה לגורמים סמויים?

אני מציע שלא להשתמש בעניינים כאלה.

בברכה,

שי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן