שירת הבריאה

חדשות כיפה הרב דב ברקוביץ 26/08/08 01:06 כה באב התשסח

שאלה

כבוד הרב שלום, ברצוני לקרוא את שירת הבריאה\פרק שירה, עליי לקרוא כל יום את הכל?

כי חברה אמרה לי שכל יום קוראים את היום שלו, ואני חושבת שכל יום צריך להגיד את של כל הימים,אודה על תשובתך,תודה

תשובה

אינני מכיר הלכה קבועה בנושא. אבל ברור שפרקי השירה מחולקים לפי ימי בראשית - בכל יום מוזרכת השירה של היצורים שנבראו באותו יום על ידי ה´.
כך שנראה שחבריך צודקת. תגידי בכל יום בשבוע את השירה השייכת לאותו יום. זה גם יכול להעמיק את ההתכוונות שלך.
בברכה, דוב ברקוביץ