שירות לאומי

חדשות כיפה הרב חגי לונדין 08/05/13 16:58 כח באייר התשעג

שאלה

שלום, אני עושה שירות לאומי בשנה הבאה, רציתי לשאול האם זה בסדר לעשות שירות לאומי בתל אביב או שאני ירד מעניין שירות לאומי בתל אביב?? כי יש אומרים שזה עיר לא כל כך טובה מבחינה דתית ויכולה לדרדר את האדם מבחינה דתית...אשמח לתשובה! תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

כמו בכל החלטה בחיים יש לבחון את המקרה ביחס אלייך. נכון שיש פיתויים בעיר כמו תל אביב אולם זה אינו כלל מוחלט וניתן להתגבר על כך. האם לך זה טוב? - זוהי שאלה נפרדת שאני ממליץ לך להתייעץ עם סמכות תורנית המכירה אותך ואת התפקיד שאת אמורה למלא בתל אביב

בברכה חגי