שיער פזור לרווקה.

חדשות כיפה הרב שי פירון 07/02/02 10:56 כה בשבט התשסב

שאלה

בס"ד

כבוד הרב!

אני בת 15 וברצוני לדעת האם מותר ללכת

עם שיער פזור?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

אורטל,
שלומות!

על מה שנאמר בשו"ע: "אבל הבתולות שדרכן לילך בגילוי הראש" כתב המשנ"ב: "דלא ילכו בגילוי הראש רק אם שערותיהן קלועות ולא סתורות". אבל בהמשך שם כתב במפורש: "אבל המחצית השקל והמגן גיבורים מקילין בזה" וכן המנהג במקומותינו.

בברכה,

שי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן