שידוך לאח שלי

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 01/05/13 16:09 כא באייר התשעג

שאלה

שלום,

שמי גלית ואני פונה אליכם בשם אח שלי.

יש לי אח כבן 40 חוזר בתשובה איש מקסים ומדהים שהחיים לא כך כך האירו לו.הוא הלום קרב במצב לא כך כך קשה בעקבות מצבו הוא החל לשתות אלכוהול במשך שנים. כיום מצבו הרבה יותר טוב הוא לומד תורה הוא לא עובד. הוא איש מקסים,חכם,נדיב יפה עם נשמה טובה.

ברצוני למצא לו שידוך מישהי שתתאים לו ואני מבטיחה שהיא תהיה הכי מאושרת בעולם. אני פונה בשמו כי דיי ביישן וקצת חסר ביטחון.

אשמח אם תוכלו לעזור לי ולחזור אלי עם תשובה.

גלית

תשובה

שלום וברכה,

יישר כח לך שאת דואגת ומסייעת לאחיך. אין גמ"ח גדולה מלמצוא לאדם את בת זוגתו. לי כרגע אין את הכלים לסייע. אולם אולי מישהו מהקוראים של השאלה יוכל לסייע לך?

בברכה,
אביאל