רגש למדריך

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 24/07/06 21:39 כח בתמוז התשסו

שאלה

שלום.

אני בשבט הרא"ה בתנועת בני עקיבא.

מדריך שלי נכנס להדרכה לפני חודש ואני חושבת שאני מרגישה אליו משהו....יהיה לי כיף כשהוא ידבר איתי וזה באמת ככה או כשיפתח איתי שיחות והוא ממש אדם טוב.

מה לעשות?

תשובה

כנראה שהמדריך באמת טוב, וזה דבר טוב מאד. אינני חושב שיש מקום למערכת יחסים אישית בינך ובין המדריך. גם מעמדו של המדריך בעיני כל חניכי השבט עלול להפגע, ובסופו של דבר את תפסידי מדריך טוב...
שמרי בליבך את מה שאת מרגישה, ואולי בעוד שנתיים- שלש, אם עדיין תרגישי כלפי המדריך מה שאת מרגישה היום, והוא כבר לא יהיה המדריך של השבט בפועל, תוכלי לספר לו מה את מרגישה, ואולי...