קשר עם אדם נשוי

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 11/11/16 12:16 י בחשון התשעז

שאלה

שלום!

אני מדברת (בקטע זוגי) עם מישהו שרק לאחרונה נודע לי שהוא נשוי ויש לו ילד(הוא לא סיפר לי את זה מתחילת הקשר)הוא אומר שהוא בהפסקה מאישתו כי הוא לא נמשך אליה והוא מחפש אולי משהי אחרת, זה נורא מטריד אותי העיניין הזה ואני לא יודעת אם זה מותר, האם אני עושה חטא. ולא יודעת מה לעשות בנושא הזה. אשמח אם תעזור לי. תודה

תשובה

לשואלת שלום
[הדבר אסור].
עליך לנתק את הקשר בהקדם האפשרי.
במידה ויתגרש - ניתן יהיה לחדש את הקשר. ובכל זאת, עליך לחשוב אם את רוצה קשר זוגי עם אדם שנוהג לנהל קשרים במקביל.
בשורות טובות