קשר ע''י מכתבים!

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 16/07/06 23:13 כ בתמוז התשסו

שאלה

מה דעתו של הרב על שמירת קשר ע"י מכתבים לאחר פירדה לצורך חתונה "לנערים" בני 17\18?

תשובה

אינני מבין את השאלה: ממה נבעה הפרידה? מה פירוש "פרידה לצורך חתונה"? אם מדובר על מישהו שעומד להתחתן, והשאלה היא האם יש מקום שישמור על קשר מכתבים עם בן/בת זוג לשעבר, הרי התשובה היא "לא". אין מקום לקשר כזה. אולי אין איסור דאורייתא, אך הלב של כל אחד מבני הזוג צריך להיות עסוק רק בבן הזוג השני, ואין זה נאה שיישמר קשר עם מישהו אחר. על מה יכתבו מכתבים? על חוויות? שיספר לבן הזוג לו הוא נשוי. על רגשות או מחשבות? שיספר לבן הזוג לו הוא נשוי.