קשר למטרת חתונה

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 09/01/13 00:04 כז בטבת התשעג

שאלה

שלום,

רציתי להתייעץ.. הכרתי בחור מדהים בן26 באתר הכרויות לדתיים.

בחור דתי שומר מצוות והכל.. היינו בקשר טלפוני כשבועיים שבהם הכרתי אישיות מדהימה אך הבעיה היא שהוא סיפר לי שיש לו עבר פלילי ( עם תיק במשטרה) ושהוא עזב את כל מה שעסק בו בעבר והתחיל ׳פרק חדש׳ בחיו.. ושהוא לא יחזור לזה.

כשסיפרתי זאת להוריי, אבי התנגד בכל תוקף לקשר וביקש ממני לנתק עימו את הקשר.(וזאת בעקבות זאת ששמע על עברו.)ואימי חיזקה את דעת אביי היקר.

למרות שהיה לי קשה ניתקתי עם הבחור את הקשר.

וכעבור חודש לערך הקשר התחדש.. אני חייבת לציין שאבי הוא דמות דומיננתית בחיי( ואני תמיד מקשיבה לו לכל),אך הפעם משהו בבחור מאוד מושך אותי ולכן הסכמתי להחזרת הקשר וזאת כשהוריי לא יודעים על כך. (מה גם שחשוב לי לציין שעדיין לא ניפגשנו.)

לאחר מספר שיחות מאז שהקשר חזר הוא הציע שניפגש.. ע״מ שהקשר לא יהיה ׳ וירטואלי׳ ונוכל לקדם אותו בשלב..

אני ממש רוצה בקשר הזה, אך לא יודעת מה לעשות עם דעתו של אביי(?!)

מה עליי לעשות?, להפגש איתו/ שלא?, ומה הלאה?

 האם זה היה נכון לחדש את הקשר?

את ייעוצץ

מחכה לתשובתך

ותודה רבה על הזמן שהקדשת עבורי.

ה׳ יגמול טובך.

נוי עטיה.

תשובה

בס"ד

שלום
כדאי לדבר עם רבו של הבחור על מנת לברר ולעמוד על טיבו, ואם יראה לך אחרי השיחה תפגישי את הוריך עם הרב ותראי לאן זה מתפתח

אשמח להיות כאן לעזר

בהצלחה רבה
וכל טוב