קראטה

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 29/08/05 13:03 כד באב התשסה

שאלה

שלום רב,

האם מותר בשיעורי קראטה לקוד קידות או אפילו לכרוע אחד לשני (זה נעשה בו זמנית) כאשר אין כאן כוונה לעבודה זרה חלילה (אבל עדיין זה כעין השתחוויות אחד לשני)?

תודה מראש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב
מדובר בקוד אתי של נמוס ולא באקט דתי אלילי ולכן לא נראה לי שיש בעיה כלשהי.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן