קו לחיים בזמן ה

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 12/06/05 14:52 ה בסיון התשסה

שאלה

לפני שאציג את שאלתי ברצוני להבהיר מהוא קו לחיים.

קו לחיים הינו אירגון שבנוי על מתנדבים שעוזר לילדים אשר חולים במחלות שונות ומוסיף קצת שימחה בליבם.

פעולותיו של הארגון פרוסות לכל אורך השנה,כאשר מחנה הקיץ הוא המרכזי והחשוב ביותר.

חשוב לי לציין שישנם חניכים רבים אשר מצפים בכיליון עיניים במשך כל השנה למחנה הקיץ.

וכעת לשאלתי:

אני מתנדב כבר מספר שנים בקו לחיים ורוצה להגיע גם השנה למחנה הקיץ,אך לצערי המחנה יוצא בזמן שבו מתכננת הממשלה להרוס את בתינו ולהפקיר את אדמת ארץ ישראל לידי הערבים (בהזדמנות זו אציין גם שאני תושב גוש קטיף).

עקב התעריך המסובך קו לחיים החליתו להתנות את הרישום למחנה בהתחייבות שנגיע ונישאר לכל אורך המחנה גם אם חס ושלום תצא לפועל תוכניתו של ראש הממשלה.

מה עלי לעשות?

תשובה

שלום רב
זו שאלה קשה שמוטב שלא נגיע אליה.יחד עם זאת ראוי שלא למנוע מאותם הילדים את המחנה לו הם כ"כ מחכים שהרי ביחס להם זה חסד ואילו בגוש קטיף זוהי חובת מחאה בלבד.אבל אם אחרים יכולים ל"הרים" את המחנה אזי אתה תוכל ללכת לקטיף כדין כל מצוה היכולה להיעשות ע"י אחרים.