קבלני משנה

חדשות כיפה הרב חיים בריסק 17/02/13 21:11 ז באדר התשעג

שאלה

יש לי חברה קטנה לצילום ועריכה של סרטי משפחה אירועים וכד'. אני עובד עם לא מעט קבלי משנה - כגון צלמים ועורכים. האם יש להלכה מה לומר על האחוזים עליהם עלי לשלם להם כאשר אני רק המתווך. לדוגמא כלומר מגיע אלי לקוח, עם חומרים קיימים לערוך אותו לסרט ואני פונה לעורך שהוא קבלן המשנה שלי. אני אחראי על הלו"ז ועל טיב הסרט אל מול הלקוח.

יום נעים

תשובה

שלום וברכה!

הכל צריך להיעשות ע"פ ההסכם, גם אם הוא לא כתוב, של בעלי המלאכה. כלומר מה שמקובל בשוק העיסוק של התיווך מסוג זה, זה מה שלוקחים.

בברכה,

חיים בריסק