צניעות

חדשות כיפה הרב שי פירון 10/12/02 14:28 ה בטבת התשסג

שאלה

שלום,

אני לומדת פיזיוטרפיה, ולכן צריכה לחזק את שרירי גופי ואת בריאותי ע"מ לעבוד (להרים ולהעביר) עם אנשים שאינם מסוגלים לזוז ובדר"כ משקל גופם גדול יותר משלי. האמצעי הטוב ביותר להשגת מבוקשי זה שחיה בבריכה, מכיוון שע"י שחיה בבריכה, תוך זמן אימון קצר יחסית לשאר סוגי התעמלות (וזה מאוד חשוב לי, כי יש לי לימודים ומבחנים, ואין הרבה זמן פנוי), אני עובדת על כל סוגי השרירים ללא סכנה "למתוח" אחד מהם, מה שעלול לפגוע בלימודי. אך כאן יש לי בעיה: אין לי אפשרות ללכת לשחיה נפרדת. באזור מגורי אין, ובאזורים אחרים יש שחיה נפרדת יום בשבוע, מה שבהחלט לא יעיל. אני גם לא יכולה ללכת מבריכה לבריכה כל פעם כי זה גוזל זמן (ואני לומדת) וכסף. סוגי אימונים אחרים גם לא ממש מתאימים כי גוזלים הרבה יותר זמן, ופחות יעילים למטרה שאני רוצה להשיג, כי עובדים על קבוצת שרירים מסויימת בלבד. השאלה שלי היא: האם אני אוכל ללכת לשחיה מעורבת אם אשחה עם חולצת T ןמכנסיים קצרים (עפ"י נוהלי הבריכה אסור להכנס למים עם מכנסיים ארוכים), וכמו כן,אקפיד להתעטף במגבת או ללבוש חצאית ממש עד רגע ירידה לתוך המים ומרגע היציאה מתוכם?

בתודה מראש.

תשובה

ב"V

שלום לך!

1. מאוד התפעלתי מההשקעה שלך בהכשרה המקצועית. ניכר שאת רואה בעבודתך יעוד ושליחות.
2. אין שום היתר לשחיה בבריכה מעורבת.

ביקר,

שי