צניעות לבוש בבית

חדשות כיפה הרב דוד לוי 11/08/09 21:39 כא באב התשסט

שאלה

אני ממש משתדלת לשמור על צניעות אבל לפעמים כשאני בבית לפני שאני הולכת לישון אוסתם שאני בבית ואחי הגדול או אבא שלי גם בבית ממש חם לי כי אני עם חצאית ארוכה וחולצת שלושתרבע.. האם מותר לי להיות לידם עם מכנס רחב וחולצה קצרה? מצד אחד ממש חם לי אבל מצד שני אני לא ארגיש כ"כ בצניעות ללכת לידם ככה..

האם מבחינת ההלכה מותר ללכת בבית עם חולצה קצרה ומכנס אחרי הברך רחב?

תודה רבה.!!

תשובה

מותר בהחלט להקל בצניעות בבית בנוכחות אבא אחים ובנים שלך (בבוא העת)

בברכה דוד לוי