צליאק - קטניות בפסח

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 16/03/12 17:11 כב באדר התשעב

שאלה

שלום הרב,

ביתי בת שמונה ורגישה לגלוטן. רוב המאכלים הכשרים לפסח וללא גלוטן הינם לאוכלי קטניות בלבד. האם יכולה לאכול? מה בנוגע

לכלים? האם צריך לבשל בנפרד לה ולמשפחה?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

במצב זה מותר לה לאכול את המוצרים האלה, והיא לא צריכה להקפיד על קטניות.
כלים שבושלו בהם קטניות אינם נאסרים, ועל כן את לא צריכה כלים מיוחדים.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן