ציון בבחינה

חדשות כיפה הרב בנציון אלגאזי 20/02/13 18:38 י באדר התשעג

שאלה

שלום,

אני סטודנטית. אחרי תקופת המבחנים, לאחר פרסום הציונים, יש לנו אפשרות לפתוח את מחברות הבחינה לעיין בבדיקת המרצה. במהלך העיון גיליתי כי המרצה לא חישב נכון את הציון שלי והוסיף לי כמה נקודות לציון. רציתי לגעת האם עליי לפנות אליו לתיקון או שכיוון שזו טעות והציון פורסם אני רשאית להשאיר את זה כמו שזה? מה הדין ההלכתי?

תודה

תשובה

שלום ספיר
לאחר שהמרצה נתן ציון והוא לא חריג באופן בלתי הגיוני אין אתה צריכה לידע אותו טעות קטנה נספגצ=ת עפ דין
בהצלחה רבה בלימודים
בנציון