צום בהריון

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 09/10/16 20:12 ז בתשרי התשעז

שאלה

שלום רב

ביום שלישי אהיה בתחילת שבוע 24 להריון.

בתחילת אוגוסט 9.8 אושפזתי בשל התייבשות. בנוסף בבדיקות מעקב לפני כשבוע וחצי ניכר שעדיין יש חוסר של חלבונים בדם וכן אנמיה (המוגלובין עמד על 10) חוסר בחומצה פולית ובי 12.

בשל מחסור בחלבונים הפנו אותי לאולטרא סאונד כליות שתור ישנו רק לאחר יום הכיפור בשל החגים.

ממה שקראתי יתכן והמחסור נובע ממחלת כליות ולפעמים מתת תזונה(תת תזונה זו ההשערה שלי).

בכל מקרה, מעוניינת לדעת מה הדין לגבי בנושא צום יום הכיפור. כיצד עלי לנהוג?

תודה רבה

תשובה

לשואלת שלום
חסרים מעט פרטים בשאלתך, נא להתקשר למכון פועה בטלפון: 026515050
או למכון שלזינגר בטלפון: 02-5361600
כל טוב. רפואה שלמה ולידה קלה.