צבא ומקצוע

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 01/10/02 10:54 כה בתשרי התשסג

שאלה

אם אני אלך לישיבת הסדר - איך יהיה לי אח"כ כסף ללמוד באוניברסיטה? (למשל בעתודה כמו ב"מכון לב" הלימודים הם חינם!!)

ואם אלמד באוניברסיטה אחרי ישיבת הסדר - איך אפרנס משפחה?!!!! (נניח שמתחתנים בגי 22-25 בערך)

תודה רבה

תשובה

ב"ה כ"ח תשרי תשס"ג

שלום רב!

ישיבת הסדר זה מסלול המשלב לימוד תורה עם שירות צבאי, וכמו שחייל המשתחרר מן הצבא דואג למימון לימודיו כך תלמיד ישיבת הסדר החפץ בלימודים אקדמיים, יכול לדאוג לעצמו.
סטודנט רווק או נשוי בפרק הזמן שלומד חי בצמצום, ויתכן והוא יכול לעבוד בעבודה חלקית, שתספק את צרכיו.
גם האפשרות של "מכון לב" וכיו"ב קיימת והיא טובה.

בהצלחה

בניהו ברונר

צפת