צבא והבנות

חדשות כיפה הרב אייל קרים 12/09/02 13:32 ו בתשרי התשסג

שאלה

אני חייל שמשרת באחד מהבססים בדרום הארץ אני מטבעי בחור מאוד חם ולכן קשה לי מאוד להיתגבר על היצרים של הבנות שכול פעם קוראות לי לבוא להיות עמם יש במיוחד קצינה אחת יפיפיה שמאוד רוצה שאני אשכב איתה וגם אני רוצה אבל אני יודע שזה אסור ליגוע וכו' מה אני יעשה והיא מטרידה אותי ומשגעת אותי ובגלל זה מתיחסת אלי לא יפה ופעם אחת במישרד שלה היא כמעט היתפשטה לי מול העינים רק אני ברחתי לה מהמשרד וגם אם אני יתלונן עליה לא יאמינו לי ויגדו לי שאני מפנטז ואני שבור ורצוץ ולא יודע מה לעשות

נ.ב עם כתיבת המיכתב אני מקבל מימנה טלפון אם במוצ"ש נוכל להיפגש אצלה בבית (יש לה דירה משלה לבד) אם אני לא אקבל תשובה מהר ניראה לי שאני נשבר והולך כבר לשבת ולא ממתין עד מוצא"ש תוך חילול שבת רמיני לפני יהו"כ הצילו!!!

תשובה

שלום לך,

פעם נקש אחד החסידים על דלתו של הרבי שלו. הרבי לא פתח. החסיד נקש ונקש, והרבי לא פתח. לאחר לילה שלם, בקור המקפיא בחוץ, הרבי פותח לחסיד. שאל החסיד: "מדוע הרב לא ענה לי בפעם הראשונה שנקשתי בדלת"? ענה האדמו"ר: "עניתי לך גם בפעם הראשונה. מי שהוא בעל הבית מחליט למי לפתוח".

הבט, אתה עומד בפני נסיון שיוסף הצדיק עמד בו, וניצח. ובזכות עמידה בנסיון זו, הוא קיבל שכר גדול מאוד.

כלל בידנו, הקב"ה מביא נסיון על האדם רק אם הוא יכול לעמוד בו. ואתה יכול. האמן לי, אתה יכול.

שזכות ימים נוראים אלו תעמוד לך, ושבזכותם תזכה לעמוד בנסיון שאתה מצוי בו עכשיו.
תתגבר ותתעלה יותר ויותר במדרגות הקדושה והטהרה.

שנה טובה
וגמר חתימה טובה
אייל קרים